lunes, 9 de febrero de 2015


Trencaclosques de la vida.
 
 
 
Els bons dies  ens visiten, el sol cau de ple damunt de les platges i les escalfa durant tot el matí.  i ell ha decidi fer un passeig per la platja i veure el mar,  en aquest temps de fred. Això  en un dia de sol el transporta a un mòn, el seu , al mar . Camina amb compte per no  trepitjar la brutícia que emplena la sorra a prop de l’aigua. Es despulla , devant del mar, les onades  es trenquen damunt l’arena amb un clar sorroll famíliar. Hi han gavines  que es llencen a l’aigua buscan  peixos, Al entrar dintre la mar l’aigua  es gelada  i neda  lentament per assaborir amb la boca plena aquest gust  de sal  i records suscitadors d’imatges velles, però ha de sortir.
 
Ara el temps és molt variable . Al matí fa sol que escalfa l’arena i a nosaltres, però de cop  torna un aire fresc i resulta impòssible de resistir-lo. Els núvols blaus que al matí flotaven en un cel blau ara són  empesos i els seus  contorns s’aombren, i filagasrses de núvols enfosqueixen la llum.el contrast  de llum  i d’ombra té la conseqüència de l’aiguat .    Pot ser  l’endemà tornarà a sortir el sol, aquell sol que busca il.lumine la seva vida i la deixe dolçament  acompanyada de calor, aquest calor ,que fa que tot tingui un gust meravellós. Quin gust més especial i poguer estirar els dies i tornar de nou a sentir  la primavera, En aquest  gran trencaclosques de la vida
 
Los dies Buenos nos visitan, el sol cae de lleno encima de las playas y las calienta durante la mañana y el ha decidido hacer un paseo por la playa y ver el mar,en este tiempo de frio .Esto en un dia de sol lo transporta a un mundo el suyo, al mar.Anda con cuidado para no pisar la suciedad que llena la arena cerca del agua. Se desnuda delante del mar, las olas se rompen encima de la arena  con un claro ruido familiar. Hay  gaviotas que se tiran al agua buscando peces. Al entrar dentro del mar el agua esta helada y nada lentamente queriendo saborear en la boca este gusto de sal y los reuerdos suscitadores de imagenes hermosas, però ha de salir.
 
Ahora el tiempo es muy variable. Por la mañana hace sol que calienta, y a nosotros, però de golpe vuelve un aire fresco que resulta impossible de resistir.Las nubes azules que por la mañana flotaban en un cielo azul ahora son espesas y sus contornos llenos de sombras y deshilachan las nubes escureciendolas la luz el contraste de luz y de sombras tiene la consecuencia de la lluvia. Puede ser que mañana salga de nuevo el sol, aquel sol que busca ilumine su vida y la deje dulcemente acompñada de calor, este calor que hace que todo tanga un gusto maravilloso.Que gusto mas especial y poder alargar los dies y volver de nuevo a esntir  la primavera. En este gran rompecabezas de la vida.
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario